Nezabúdajte na regeneráciu pokožky

06.09.2023 Celý región

Krém Vincentka hydratuje pokožku

Zdravá pokožka je pokožka hydratovaná, čiže s dostatočným obsahom vody. Hydratácia pomáha udržiavať mladistvý vzhľad pleti, jej jemnosť a správny lesk. Za svoj správny vzhľad vďačí pleť účinným dermatologicky aktívnym látkam obsiahnutým v kvalitných krémoch. Jedným z najlepších takýchto prostriedkov je Vincentka krém.

Hovorí riaditeľ spoločnosti Vincentka, a. s., Ján Šumšal: ,,Vincentka krém je vysoko účinný regeneračný prostriedok, ktorý vďačí za svoju kvalitu obsahu prírodných minerálnych solí a iných látok. Je jedným z najlepších takýchto prostriedkov, ktoré sú k dispozícii na trhu. Kozmetický krém Vincentka obsahuje až zo 70% koncentrovanú liečivú minerálnu vodu Vincentka. Prírodná minerálna soľ Vincentka po nanesení a rozotrení pozitívne ovplyvňuje prirodzené funkcie, vlastnosti kože a obnovu prirodzenej ochrannej kožnej bariéry, udržuje mladistvý vzhľad a jej dobrú kondíciu. Práve vysoký obsah prírodných minerálov robí tento výrobok výnimočným.“

Ďalej poukazuje nato, že aj zdravá koža je bežne vystavená negatívnemu pôsobeniu rôznych stresov, ako sú napríklad poveternostné vplyvy. Tie môžu byť príčinou unaveného a vráskavého vzhľadu kože. Najviac  je takto ohrozenou obyčajne koža dekoltu, krku, rúk, lýtok a stehien.

,,Pravidelnú aplikáciu krému možno odporučiť osobám, ktorých koža je suchá, šupinatá a má zjavne narušenú prirodzenú kožnú bariéru. Vďaka prírodnej minerálnej soli Vincentka možno i jej krému prisúdiť obdobné pozitívne vlastnosti a účinky známe napríklad pri morskej soli. V posledných rokoch situáciu skomplikovala potreba zvýšenej hygieny a dôkladného umývania rúk, ku ktorým vyzývajú zdravotníci v rámci prevencie pred koronavírusom. Viac ako inokedy sa tak na ošetrenie pokožky odporúčajú hydratačné krémy, ktoré majú aj regeneračné účinky. Pokožke rúk robia dobre látky s obsahom glycerínu,“ odporúča J.Šumšal.

Zdravá pokožka je prirodzenou bariérou
Zdravá pokožka je prirodzenou bariérou pred prenikaním baktérií do tela. Dôkladné umývanie rúk niekoľkokrát za deň chráni pred koronavírusom, no zároveň ich môže veľmi vysušiť. Časté umývanie pokožku vysušuje, narušuje jej celistvosť, koža popraská a lúpe sa. Preto je potrebné pravidelne ju hydratovať kvalitným hydratačným krémom.

Výrobky na báze Vincentky

Vincentka, a. s., má celý rad výrobkov na báze minerálky Vincentky. Minerálka sa používa priamo pri výrobe sirupov a sprejov. Z Vincentky sa vyrába destiláciou koncentrát na výrobu zubných pást  a hydratačných krémov. Z koncentrátu Vincentky sa ešte extrahuje soľ, ktorá sa používa pri výrobe pastiliek. Pastilky sú vhodné na regeneráciu hlasiviek, na osvieženie a zvlhčenie sliznice dutiny ústnej. Sú veľmi dobré pri ochoreniach hrdla, angínach, ale aj pri strate hlasu, oslabení hlasiviek. Používajú ich speváci, moderátori, spíkri, ľudia ktorí pracujú hlasom. Sirup s obsahom rastlinných extraktov zo skorocelu a materinej dúšky pomáha pri kašli, koncentrát slúži na preplachovanie dutín, krémy na podporu starostlivosti o pokožku a zubná pasta čistí a ošetruje.

Viac na: www.vincentka.cz
 

Vyberte región